Nicedog tilbyder hundetræning i Nordsjælland, baseret på positive træningsmetoder. Jeg er eksamineret instruktør fra Hund & Træning og har dermed gennemgået en 1½-årig professionel uddannelse inden for bl.a. klikkertræning, formidling og læringsteorier. Desuden var jeg træner i DcH, inden jeg startede op med hundetræning i eget regi.

Jeg har træningspladser i Hørsholm og Hillerød og starter hold året rundt. Primært fokus er på hvalpehold, aktivering og lydighedshold, herunder familiehundetræning og konkurrencelydighed (LP (DKK) og DcH).
 
Hvis du ønsker hjælp til et specifikt træningsproblem, lige har fået en hvalp hjem, ikke kan få hverdagen til at passe sammen med holdtræning eller lignende, er der mulighed for enetimer.
 
Se de aktuelle hold under Hold eller gå direkte til tilmeldingsblanketten, hvis du allerede kender holdnummer.
 
For at bidrage til mere viden om vores 4-benede venner, vil jeg arrangere relevante kurser og seminarer. Jeg har bl.a. afholdt seminar om stress med tyske Clarissa von Reinhardt, medforfatter til bogen "Stress in Dogs".
 
Kontakt mig hvis du har særlige træningsønsker eller ideer til kommende foredragsholdere.
 

Nicedog vil løbende udvide produktsortimentet med træningsartikler og tilbehør.
Du kan bl.a. købe den ultimative bog om klikkertræning, "KLIK dig til succes", hundeguf-opskriftbogen "Hundesulten" eller en GREEN, GREEN Mini eller CATCH foderskål.
Se mere under punktet "Varer".

Velkommen :-)